Спосіб приготування: Вміст пакета ретельно розмішати з 2 ст. ложками холодної кип'яченої води та залити для набухання на 10-15 хв. Збити міксером до отримання до отримання густої білої маси. Вкриті білковою глазур'ю вироби через 5-10хв. Готові для прикрашання кондитерськими прикрасами та посипкою.
Склад: цукрова пудра, яєчний білок, регулятор кислотності лимонна кислота, загущувач гуарова камідь.
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Енергетична цінність (калорійність) 100g продукту: 397 kсal (1661 kJ).
Поживна (харчова) цінність 100 g продукту: жири - 0,03g, з яких насичені - 0,00g, вуглеводи - 98,06g, з яких цукри – 97,95g, білки -1,17g, харчові волокна – 0,00g, сіль – 0,00 g.
Розмір пакета: 130х200мм
Строк придатності: 24 місяці
Маса нетто: 100g
Сиробник: Украса
]]>
Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |