Кошик
1116 відгуків

Альбумін (сухий яєчний білок), 1 кг

Альбумін (сухий яєчний білок), 1 кг

1 050 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 013630
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Альбумін (сухий яєчний білок), 1 кгАльбумін (сухий яєчний білок), 1 кг
1 050 ₴
В наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Альбумін – це очищена форма яєчного білка в порошку. Сухий яєчний білок (альбумін) виготовляється шляхом сепарації, ферментації, пастеризації і розпилювальної сушки. 1кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць. Використовується альбумін в кондитерському і рибопереробному виробництві, а також для виготовлення дієтичного та спортивного харчування.

Альбумін застосовується для виготовлення айсингу. Айсинг із сухого білка збивати 6-7 хвилин. 15г альбуміну необхідно розвести в 85г води кімнатної температури і замочити на кілька годин. Потім альбумін потрібно процідити через ситечко, щоб виключити нерозчинені грудочки. 90г готового альбуміну потрібно додати в 460г цукрової пудри. Лимонна кислота не потрібна, так як альбумін вже стабільна структура. Айсинг-маса не повинна бути занадто рідкою, щоб при відсадженні не розпливалася і не втрачала форму, але і не дуже густою, щоб без зайвих зусиль видушувалася з корнетика і при відсадженні не рвалася.

1 чайна ложка – 4 грами альбуміну

1 столова ложка – 14 грамів альбуміну

Вага: 1 кг

Склад: 100% натуральний яєчний білок

Розфасовка: зіп-пакет

Калорійність на 100г продукту: 350 кКал

Енергетична цінність на 100г продукту: білки - 82,4г; жири - 1,8г; вуглеводи - 1,2г

Термін придатності: 24 місяці

Виробник: Нідерланди

]]>
  • Ціна: 1 050 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner