Альбумін застосовується для виготовлення айсингу. Айсинг із сухого білка збивати 6-7 хвилин. 15г альбуміну необхідно розвести в 85г води кімнатної температури і замочити на кілька годин. Потім альбумін потрібно процідити через ситечко, щоб виключити нерозчинені грудочки. 90г готового альбуміну потрібно додати в 460г цукрової пудри. Лимонна кислота не потрібна, так як альбумін вже стабільна структура. Айсинг-маса не повинна бути занадто рідкою, щоб при відсадженні не розпливалася і не втрачала форму, але і не дуже густою, щоб без зайвих зусиль видушувалася з корнетика і при відсадженні не рвалася.
1 чайна ложка – 4 грами альбуміну
1 столова ложка – 14 грамів альбуміну
Вага: 1 кг
Склад: 100% натуральний яєчний білок
Розфасовка: зіп-пакет
Калорійність на 100г продукту: 350 кКал
Енергетична цінність на 100г продукту: білки - 82,4г; жири - 1,8г; вуглеводи - 1,2г
Термін придатності: 24 місяці
Виробник: Нідерланди
]]>