Кондитерський шпатель — це найнеобхідніший інструмент для роботи з кремом або глазур'ю. Металевий шпатель допоможе рівномірно і акуратно нанести на готовий виріб крем, шоколадну глазур, збиті вершки або джем. За допомогою такого шпателя кондитер без труднощіві розподілить крем по поверхні і боковинам торту, а також вирівняє будь-який кондитерський виріб під мастику і марципан. Кондитерський шпатель може служити, як інструмент для декору, як лопатка і навіть як ніж.
Даний кондитерський інструментарій дозволить Вам насолоджуватися роботою з кремом і глазур'ю, роблячи її приємною та творчою.
Ручка шпателя виготовлена з високоміцного абсолютно безпечного харчового пластику, а лезо — з нержавіючої сталі. Він абсолютно нешкідливий для здоров'я, довговічний і легко миється. Можливо миття інструменту в посудомийній машині.
Шпатель кондитерський вигнутий
Довжина робочої поверхні (до згину): 15 см.
Розмір ручки: 10 см
Загальна довжина: 30 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Сиробник: Китай
]]>