Кондитерський шпатель - це найнеобхідніший інструмент для роботи з кремом або глазур'ю. Металевий шпатель допоможе рівномірно і акуратно нанести на готовий виріб крем, шоколадну глазур, збиті вершки або джем. За допомогою такого шпателя кондитер без труднощів розподілить крем по поверхні і боковинам торту, а також вирівняє будь-який кондитерський виріб під мастику і марципан. Кондитерський шпатель може служити, як інструмент для декору, як лопатка і навіть як ніж. Цей кондитерський інструмент дозволить Вам насолоджуватись працею з кремом і глазур'ю, роблячи її приємною та творчою.
Ручка шпателя виготовлена з високоміцного абсолютно безпечного харчового пластику, а лезо - з нержавіючої сталі. Він абсолютно нешкідливий для здоров'я, довговічний і легко миється. Можливо миття інструменту в посудомийній машині.
Шпатель кондитерський вигнутий 25 см
Розмір: робоча поверхня до згину 25 ( +- 0,5 - 1 ) см
Матеріал: ручка - харчовий пластик, основа - нержавіюча сталь
Сиробник: Китай
]]>