Кошик
827 відгуків

Тримолін (інвертний цукровий сироп) Laped 81%, 1кг

Тримолін (інвертний цукровий сироп) Laped 81%, 1кг

240 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 012798
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Тримолін (інвертний цукровий сироп) Laped 81%, 1кгТримолін (інвертний цукровий сироп) Laped 81%, 1кг
240 
В наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Інвертний сироп має більш низьку в'язкість в порівнянні з патокою і більш високою гігроскопічністю (здатність поглинати вологу з навколишнього середовища). Гігроскопічність інвертного сиропу надає фруктоза. Вироби, приготовані із застосуванням інвертного сиропу, також мають підвищену гігроскопічність. Інвертований сироп - це натуральна підсолоджуюча речовина, практично ідентичний за фізико-хімічними та органолептичними характеристиками сахарозі, і не містить в своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок.


Для чого потрібен інвертний сироп? Інвертний сироп-це відмінний замінник меду в кондитерському мистецтві. Він використовується:


- для додання тісту золотистого відтінку;
- для уповільнення старіння продукту;
- для просочення бісквіта;
- для створення начинок;
- для розщеплення сахарози;
- для виготовлення шоколаду для моделювання;
- для виготовлення помадки.

Оптимальна температура використання +32-45°С, при цій температурі сироп має низьку в'язкість, його зручно використовувати.

Зберігати сироп потрібно в закритій упаковці при температурі не вище 55 ° С, намагаючись не допускати впливу сонячних променів. "Зацукровування" продукту в процесі зберігання при кімнатній температурі - нормальне явище, перед застосуванням достатньо нагріти сироп на водяній бані до температури, що рекомендується.

 

Вага: 1кг

Розфасовка: пластикове відро

Склад: цукор, вода. Не містить ГМО та алергени.

Харчова цінність (на 100 г препарату): жири – 0%; у тому числі насичені – 0%; вуглеводи – 81%, у тому числі цукру – 81%; білки – 0%; сіль – 0%.

Енергетична цінність: 324 Ккал.

Виробник: LAPED (Італія).

Термін та умови зберігання: 12 місяців. Зберігати у сухому місці. При температурі менше 12°C продукт кристалізується.

]]>
  • Ціна: 240 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner