Для чого потрібен інвертний сироп? Інвертний сироп-це відмінний замінник меду в кондитерському мистецтві. Він використовується:
- для додання тісту золотистого відтінку;
- для уповільнення старіння продукту;
- для просочення бісквіта;
- для створення начинок;
- для розщеплення сахарози;
- для виготовлення шоколаду для моделювання;
- для виготовлення помадки.
Оптимальна температура використання +32-45°С, при цій температурі сироп має низьку в'язкість, його зручно використовувати.
Зберігати сироп потрібно в закритій упаковці при температурі не вище 55 ° С, намагаючись не допускати впливу сонячних променів. "Зацукровування" продукту в процесі зберігання при кімнатній температурі - нормальне явище, перед застосуванням достатньо нагріти сироп на водяній бані до температури, що рекомендується.
Вага: 1кг
Розфасовка: пластикове відро
Склад: цукор, вода. Не містить ГМО та алергени.
Харчова цінність (на 100 г препарату): жири – 0%; у тому числі насичені – 0%; вуглеводи – 81%, у тому числі цукру – 81%; білки – 0%; сіль – 0%.
Енергетична цінність: 324 Ккал.
Виробник: LAPED (Італія).
Термін та умови зберігання: 12 місяців. Зберігати у сухому місці. При температурі менше 12°C продукт кристалізується.
]]>