Найчастіше арахісове борошно відіграє роль енергетичної добавки. Рецепти випічки для неї, як правило, не передбачають використання тіста на дріжджах, або це не основний принцип. Найпопулярнішим є випікання печива, кексів або макаронс з арахісове борошно. Такі ласощі зручно їсти в невеликому обсязі, але через склад цього достатньо, щоб насититися. Кухарі відзначають, що випічка з арахісового борошна довго залишається м'якою і відрізняється легкої розсипчастою структурою.
Також вона може застосовується як згущувач для підлив, соусів, які завдяки такому інгредієнту знаходять приємний горіховий відтінок в смаку і запаху. З використанням звичайної води, солі і цукру може бути приготовлена смачна паста з арахісової муки. Вона може бути такою ж смачною, як популярна в США арахісова паста в банках, адже, по суті, технологія виробництва однакова.
Арахісове борошно
Склад: арахісове мелений - 100%
Сорт: виючий
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 1 кг
Виробник: Україна
]]>