Гліцерин являє собою в'язку безбарвну рідину з нейтральним смаком і запахом, яка легко розчиняється у воді. Це природний компонент, який виготовляється шляхом омилення жирів. Харчовий гліцерин широко використовується в кондитерських виробах, цукерках і солодких напоях. Він уповільнює процес черствіння випічки і зберігає м'якою структуру кінцевого продукту. Гліцерин необхідний для утримування вологи, а також додання еластичності, що з успіхом використовується кондитерами для приготування мастики та гнучкого айсингу.
Саморобні мережива: 20г крохмалю, 20г фруктози, 1 чайна ложка пектину, ¼ чайної ложки білого барвника, 50мл води кімнатної температури змішати і залишити набухати 30 хвилин. Потім додати 1 чайну ложку інвертного сиропу, 1 чайну ложку гліцерину, 1-2 крапельки полісорбату 80, все добре перемішати, нанести на килимок і висушити. Можна сушити в духовці при температурі 80-100°С 8-10 хвилин.
Вага: 100г
Паковання: пластикова пляшка
Виробник: Україна, Yero
]]>