При впливі високих температур ванільний цукор не втрачає свого смаку і аромату, тому він ідеальний для випікання.
Щоб надати готовому кондитерському виробу тонкий аромат і неповторний смак, ванільний цукор прийнято додавати безпосередньо в основу, тобто в тісто, крем, масу для десертів.
Ванільний цукор - одна з найпоширеніших ароматичних добавок. Його застосовують для приготування різних тортів і пудингів, солодких мусів і цукерок, здоби, молочних страв та різноманітних напоїв.
ВАНІЛЬНИЙ ЦУКОР
Харчова цінність на 100 грам продукту::
білки - 0 г
жири - 0 г
вуглеводі — 98 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100 грам - 394 ккал
Склад: ванільний цукор 100%.
Термін придатності: 12 місяців.
Зберігати в сухому прохолодному місці
]]>