Ксантанова камідь добре розчиняється в воді, дуже сильний загущувач.
Використовується ксантан для приготування желе, джемів, мармеладу, морозива та інших кондитерських виробів, а так само майонезів і сиропів.
Ксантанова камідь функціонує подібно желатину, але повністю вегетаріанська.Це ідеально підходить для приготування їжі та випічки для людей , хто виключає з їжі молочні продукти,яйця та сою
Для формування гелю ксантанової камеді не потрібно нагрівання або охолодження - це відбувається, як тільки він контактує з рідиною. Кислота і тепло не впливають на неї, тому їх можна використовувати в різних соусах і соках.
Для використання ксантанової камеді в рецептах використовується близько 1/8 ч.л. на склянку рідини і перемішується в блендері, не вручну.
Ксантова камідь YERO COLORS, 50 г.
Вага: 50 г
Термін зберігання: 12 місяців.
Умови зберігання: в сухому темному місці при температурі 20-25 градусів.
Виробник: YERO Colors
Країна виробника: Україна.
]]>