1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперований шоколад при температурі 32 ° С, глазур або айсінг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Обережно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами.
- Не мити в посудомийній машині і гарячій воді.
- Тримати подалі від тепла та прямих сонячних променів.
Трафарет «Еклер 12*2,5» містить
дванадцять елементів декору для
прикраси еклерів.
Розміри декору:
• довжина - 12 см,
• ширина — 2,5 см.
Габаритний розміри трафарету - 22*27 см.
Товщина трафарету — 1,5 мм.
Термін придатності не обмежений.
Країна виробника: Україна.
]]>