
Zùsto містить на 75% менше калорій, ніж в традиційному цукрі, і до 35% менше жиру в кінцевих продуктах.
Zùsto - ідеальне рішення для пацієнтів з діабетом і ожирінням.
Перед додаванням цукрозамінника в тісто для випічки рекомендуємо попередньо змішати його з борошном або яйцями, так він краще розподілиться по тісту.
Zusto не любить масло, намагайтеся не змішувати ці інгредієнти (при контакті цих двох інгредієнтів утворюються грудочки і розмішати їх буде дуже складно.
Якщо Ви хочете зробити масляний крем із застосуванням цукрозамінника, спочатку змішайте zusto з невеликою кількістю збитих вершків, а потім втрутився отриману суміш у збите масло.
Переваги цукрозамінника Zusto:
- повністю натуральний склад: полідекстроза (розчинна клітковина), клітковина кукурудзи, клітковина цикорію, підсолоджувачі (ізомальт, еритрит, сукралоза)
- за смаковими якостями не відрізняється від звичного нам цукру
- корисний для здоров'я, може вживатися і хворі на цукровий діабет
- не містить глютену
Енергетична цінність: 403 кДж, 98 ккал
В упаковці 300 г
Колір: білий
Виробник: Бельгія
]]>| Користувальницькі характеристики | |
|---|---|
| Вага, г | 300 |
| Колір | Білий |
| Консистенція | Порошок |
| Термін придатності | 24 місяців |