Порошок йогурту — це замінник йогурту, який створює ефект невагомості і легкості суміші, надаючи легку кислинку, яскраво виражений вершковий аромат.
Спосіб застосування: змішати з невеликою кількістю води кімнатної температури до повного розчинення.
Галузь застосування: будь-які типи рідини, приготування печива різних сортів, бісквітів, білого і молочного шоколаду, кексів, мусів, кремів, кисломолочного наповнювача для цукерок, солодких соусів.
Пудра прекрасно зберігає цукор у виробах, робить тісто еластичним. Компонент абсолютно безпечний біологічно, легко переноситься при діабеті і алергіях, десерти із застосуванням добавки мають більш тривалий термін зберігання, ніж зі свіжим йогуртом.
Пудра йогурту додає кислотність в солодкі або солоні страви. Додається в сорбет, морозиво, ганаш, салати, охолоджені супи або в якості покриття при прокатці трюфелів.
Пудра надає кондитерським виробам ніжну текстуру, приємний молочний смак і робить десерти по-справжньому вишуканими.
Вага: 25г
Склад: порошок йогурту, цукор, підкислювач: DL-яблучна кислота, лимонна кислота, аромат йогурту.
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Sosa Ingredients, Іспанія
]]>