Дзеркальне гелеве покриття Міраль від Master Martini – це абсолютно натуральний продукт, в його складі природний желюючий компонент пектин і натуральний ароматизатор. Міраль забезпечить ідеально гладку й рівну поверхню не тільки рівних, але і об'ємних виробів.
Міраль добре тримається на поверхнях будь-якої консистенції і форми, його можна як заморожувати, так і неодноразово підігрівати, він не вбирається в крем або тісто, а також при розрізанні покритих виробів не "тягнеться" за ножем.
Особливості роботи з гелевим покриттям Міраль:
- перед використанням гель потрібно підігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури близько 45°С;
- в процесі розігріву потрібно дуже акуратно перемішувати гелеве покриття, щоб не допустити проникнення повітря в гель;
- перед заливкою встановити кондитерський виріб на кондитерську решітку, а Міраль заливати зверху так, щоб гель вільно стікав по краях. При цьому "зайвий" гель можна використовувати повторно для прикраси інших кондитерських виробів.
Склад: цукор, вода, глюкозний сироп, агар, консервант: сорбат калію
Вага: 250г
Колір: прозорий
Консистенція: гель
Виробник: Master Martini, Італія
]]>