Шоколадну глазур Kiron white IRCA можна додавати в мастику для ліплення.
Даний вид шоколаду володіє підвищеною в'язкістю (більше 2800mPax) і високою плинністю, а також смаком середньої інтенсивності. Не потребує темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Вага: 1кг
Форма: диски діаметром 14мм
Упаковка: пакети із застібкою zip-lock
Склад: цукор, рослинні жири негідрогенізовані, лактоза, сухе знежирене молоко, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатори, може містити сліди горіхів. Без гідрогенізованих та пальмових жирів!
Харчова цінність в 100г продукту: білки - 0,7г; жири - 34,9г; вуглеводи - 63,1г
Термін придатності: 13 місяців
Умови зберігання: зберігати подалі від джерел тепла і сонячних променів при температурі від 15°C до 20°C
Виробник: IRCA, Італія
]]>