Використовується для приготування не солодких страв, таких як соус, крем-суп, збиті маси для канапе. При збиванні збільшується в 4 рази і зберігає об'єм. Відмінно поєднується з різними масами, підсолоджувачами і відмінно стабітлізіруется.
Спосіб застосування: перед збивання рекомендується охолодити до температури 5-8 ° С протягом 8-12 годин. Налити охолоджений крем в чисту ємність і збивати на середній швидкості до необхідної консистенції. Зберігати готовий крем краще в закритій ємності в прохолодному місці. Готовий крем можна заморожувати.
Зберігати в сухому місці при температурі від + 2 ° С до + 20 ° С в закритій упаковці протягом 12 місяців. Відкритий пакет рекомендується зберігати в холодильнику при температурі від + 4 ° С до + 8 ° С не більше 5 діб. До збивання Не заморожувати!
Крем кулінарний ультрапастерізований
Жирність: 26%
Обсяг: 1 літр
Упаковка: тетра-пак
Виробник: Terra Food (Італія)
]]>Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Жирність | 27 |
Об"єм, мл | 1000 |
Упаковка | тетра-пак |