Готові цукрові мережива мають приємний солодкий смак, вони досить гнучкі, але при цьому міцні, легко приймають форму потрібного Вам кондитерського виробу.
Спосіб використання:
- обережно дістати мереживо з упаковки, розправити;
- поверхню кондитерського виробу злегка зволожити водою або цукровим сиропом;
- прикріпити мереживо на кондитерський виріб;
- невикористану частину мережива упакувати щільно в пакет, для запобігання висихання.
Збиті вершки, молочні десерти, напої, морозиво рекомендується прикрашати безпосередньо перед подачею.
Мереживо з айсінгу для декорування кондитерських виробів (готове)
Колір білий
Розмір: довжина - 39 см (одна смуга);
ширина — 9 см
Кількість смужок: 3 штуки
Термін зберігання: 24 місяці
Зберігати в герметичній упаковці в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%
Виробник: Україна
]]>