Готові цукрові мережива мають приємний солодкий смак, вони досить гнучкі, але при цьому міцні, легко приймають форму потрібного Вам кондитерського виробу.
Спосіб використання:
- обережно дістати мереживо з упаковки, розправити;
- поверхня кондитерського виробу злегка зволожити водою або цукровим сиропом;
- прикріпити мереживо на кондитерський виріб;
- невикористану частину мережива щільно упакувати в пакет, для запобігання висихання.
Збиті вершки, молочні десерти, напої, морозиво рекомендується прикрашати безпосередньо перед подачею.
Мереживо з айсинга для декорування кондитерських виробів (готове)
Колір: білий
Розмір: довжина - 28,5 см (одна смуга);
ширина - 8,5 см
Кількість смужок: 3 штуки
Термін зберігання: 24 місяці
Зберігати в герметичній упаковці в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25С та відносній вологості повітря не більше 75%
Виробник: ТМ "Украса", Україна
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |