27 грн
Минимальная сумма заказа на сайте — 300 грн
Форма: диски диаметром 14 мм
Упаковка: пакеты с застежкой zip-lock
Состав: сахар, какао-масло, сухое молоко, какао-масса, эмульгатор: соевый лецитин (Е322), ароматизатор (ванилин)
Жирность 37-39%, молоко 20%, какао 32%
Производитель: Италия (MАSTER MARTINI)
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці при температурі не більше +20ºС
Шоколадна глазур Master Martini — це лауринова кондитерська глазур у формі дисків. Вона є замінником білого шоколаду. Використовується для глазурування кондитерських виробів, виготовлення шоколадного декору. Шоколадна глазур Master Martini може також використовуватися для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, капкейків, десертів.
Шоколадну глазур Master Martini можна додавати у мастику для ліплення.
Даний вид шоколаду володіє підвищеною в'язкістю понад 2800 mPax і високою плинністю, зі смаком середньої інтенсивності. Не вимагає темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |