Євроторти - це порівняно нові десерти, які прийшли до нас з європейських країн. Найчастіше - це легкі торти на основі фруктових і молочних мусів (або суфле) з фруктовою і (або) шоколадною ноткою. Особливістю таких десертів є співвідношення тісту, мусу і крему, приблизно: 20/50/30 (тісто / мус / крем). Поверхня євротортів покривають шоколадним велюром або дзеркальною глазуррю (глясаж), яку підфарбовують харчовими барвниками. Для прикраси використовують фрукти, ягоди, горіхи, шоколад, фігурки з мастики та ін.
Для виготовлення євродесертів використовують спеціальні форми для заливання і формування євротортів, які представлені в нашому магазині. Вони бувають різних форм і розмірів. Виготовлені форми для євротортів з нержавіючої сталі, завдяки чому вони легкі і в той же час міцні. Такі форми прекрасно миються миючими засобами, стійкі до впливу кислоти і луги.
Форма для заливання и формирование евротортов, десертів
Розміри: 18 см х 18 см; висота - 10 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Виробник: Україна
]]>Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Розмір, см | 18 х 18; висота — 10,0 см |