Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн
Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі і напівсухі вина Мерло. Каберне, Кіндзмарауллі, Хванчкара і ін. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, має бути 7-9%. Від кріплених вин краще відмовитися, так як при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, псує враження від напою.
Як вірно приготувати глінтвейн
У 0,7 л вина додають 15 г суміші Глінтвейн і 3 столові ложки з гіркою меду (при наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на паровій бані до температури 85-90С, настоюють протягом 5 - 10 хв. і фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром осередків 0,5-1 мм. Для додання напою приємного фруктового аромату при приготуванні радять додавати у вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.
Рекомендуємо дотримуватися кількох правил при приготуванні глінтвейну:
Умови зберігання:
Суміш прянощів Глінтвейн зберігають в герметичній скляній посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.
У відкритому стані не зберігати.
Суміш спецій для імбирних пряників, глінтвейну (мелена)
Вага: 100 грам
Упаковка: зіп-пакет
Склад: кориця, сушені зерна бадьяна, бутони гвоздики, душістоий перець, мускатний горіх, імбир.
Виробник: Індія
Фасується безпосередньо перед відправкою!
]]>