Спосіб приготування крему Креміко: збити суміш Креміко з водою або молоком (t = 18-20 ° С) у співвідношенні: 300 г суміші на 1 л рідини. Збивати протягом 3-5 хвилин на високій швидкості до отримання ніжного однорідного крему. Дати відстоятися протягом 5-10 хвилин.
Готовий крем — це ідеальна начинка для кондитерських виробів (еклерів, трубочок, круасанів, кексів), прошарок для тістечок і тортів, можливо також використання крему в складі готових кремів, мусів і ін. Готовий крем можна змішувати зі збитими вершками, з вершковим маслом, можна додати будь-який ароматизатор, какао, начинки з шматочками фруктів.
Готовий крем Креміко- низькокалорійний продукт порівняно з традиційним рецептом заварного крему, термостабілен (можливо наповнення кондитерських виробів до випічки) і стійкий до заморожування, легкий і зручний у використанні.
Порошкоподібна суміш Креміко
Склад: цукрова пудра, сухе молоко, крохмаль, рослинні жири, загущувач, барвник, ароматизатор
Вага: 300 грам
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Пуратос, Бельгія
Зберігати в сухому прохолодному місці при відносній вологості не більше 75%
]]>