Кондитерський шпатель-скребок (він же делитель) – це незамінний інструмент для кондитера – професіонала. Скребок служить для додання крему на поверхні торта певної текстури та дизайну. За допомогою такого скребка будь-якому кондитерському виробу можна надати гарну форму і завершеність. Даний кондитерський інструментарій дозволить Вам насолоджуватися роботою з мастикою і кремом, роблячи її приємною та творчою.
Скребок виготовлений з високоміцного абсолютно безпечного харчового пластику. Він абсолютно нешкідливий для здоров'я, довговічний і легко миється. Можливо миття інструменту в посудомийній машині.
Скребок кондитерський зубчастий для торта
Розмір: 7,0 см х 11,0 см
Форма: прямокутна
Колір білий
Матеріал: харчовий пластик
Сиробник: Китай
]]>Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Empire |
Колір | Білий |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Харчовий пластик |
Користувацькі характеристики | |
Розмір, см | 7,0х11,0 |