Кошик
905 відгуків

Силіконовий молд Цифра 0

Силіконовий молд Цифра 0

90 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Код: 002670
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Силіконовий молд Цифра 0Силіконовий молд Цифра 0
90 ₴
В наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Молд кондитерський - це силіконова форма, призначена для створення фігурок і квітів, якими прикрашаються кондитерські вироби. Силіконові молди придатні для роботи не тільки з кондитерською мастикою, а й з марципаном, шоколадом, карамеллю, цукровою і желейною масою, в них також можна заморожувати лід. Для того щоб створити фігурку за допомогою силіконового молда не потрібно бути професійним кондитером. Досить просто утрамбувати в необхідний молд мастику, марципан або залити в нього розтоплений шоколад або карамель, дати застигнути масі при кімнатній температурі або в холодильнику, потім просто акуратно витягнути фігурку, розмалювати її і Ваш кондитерський шедевр готовий.

 Силіконові молди виготовлені з якісного харчового силікону, вони не мають стороннього запаху і не несуть шкоди для здоров'я, тому сміливо можуть використовуватися для приготування дитячих кондитерських виробів. Матеріал витримує температуру до 250 градусів. Цей силікон досить гнучкий, що дозволяє легко отримувати з нього виріб, і в той же час він досить твердий, завдяки чому молд міцний, довговічний і буде радувати Вас не один рік експлуатації. Доглядати за силіконовими молдами також дуже просто: вони прекрасно миються з м'яким миючим засобом, як вручну під проточною водою, так і в посудомийних машинах.

Молд силіконовий кондитерський

Матеріал: харчовий силікон

Розміри: висота фігурки - 7,0 см; товщина - 0,5 см

Виробник: Україна

]]>
  • Ціна: 90 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner