За допомогою фігурних стеків можна створювати з мастики, марципану або цукрової пасти квіти, листя і різні фігурки. Цей інструмент також дозволяє наносити на поверхню кондитерського виробу, покритого мастикою, різноманітні візерунки та орнаменти.
Склад набору:
1. Інструмент Шарик двосторонній призначений для стоншення і формування країв листочків і пелюсток, створення хвиль і вигинів на їх поверхні, додання їм потрібної форми і розмірів і реалістичного виду. Маленьку кульку можна використовувати для формування різних круглих отворів.
2. Інструмент Кісточка двосторонній за призначенням схожий на інструмент Кульки. При натисканні на мастику залишає слід у вигляді краплі.
3. Інструмент «Дрезден» призначений для формування листя і пелюсток, гострий кінець (прожілочнік) — для формування реалістичних прожилок на листках, плоский - для розглажування.
4. Інструмент Конус — Зірочка конусоподібна. Конус служить для створення глибоких конусоподібних впадин і отворів, для формування сердцевінок квітів, розгладження пелюсток і листя і додання їм форми. Зірочка — для створення центру шестипелюсткових квіточок і нанесення на мастику візерунка з зірочок.
5. Зірочка двостороння — для створення центру шестипелюсткових квіточок і нанесення на мастику візерунка з зірочок.
6. Ракушка - для формування черепашок, нанесення тиснення на краю мастики.
7. Коліщатко — це міні роликовий ніж для мастики. Незамінний для вирізання химерних виробів складної форми.
8. Шпатель для роботи з мастикою, цукрових пастою, кремом, шоколадом.
9. Палички моделювальні з харчового високоміцного пластика для мастики різного діаметру.
Набір інструментів для роботи з мастикою, 10 предметів
Склад набору: 7 стеків з фігурними наконечниками, 2 палички і 1 шпатель для моделювання
Матеріал: харчовий пластик
Сиробник: Китай
]]>