За допомогою кандурину можна фарбувати поверхню пряників, печива, цукерок, желе, мастики та марципану. Його також можна додавати в глазур, креми та морозиво. Кандурін має гарну стійкість до високих і низьких температур, а також до кислотного та лужного середовища. Поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками.
Фарбувати кандурином кондитерські вироби дуже легко. Для цього на готовий виріб достатньо нанести порошок сухим пензликом. Для більш виразного забарвлення кандурин рекомендується змішувати зі спиртом у пропорціях 3:1. Якщо спирту додати трохи більше, то можна досягти ефекту перламутру.
Кандурін, розведений спиртом, зручніше наносити за допомогою розпилювача. Мокрий спосіб також ідеальний для дрібних деталей, наприклад, квітів, листя, весільних кілець, намистин і так далі. Сухим способом краще фарбувати мастику для обтяжки тортів або інші великі поверхні.
Кандурін – це абсолютно безпечний харчовий барвник, який має нейтральний смак і не має запаху, не викликає алергію, не забарвлює руки та легко змивається.
Барвник харчовий, сухий, порошкоподібний
Розфасування: zip-пакет
Вага – 25 грам
Виробник: Туреччина
Термін придатності до споживання: 36 місяців
]]>Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага, г | 10 |
Колір | Лимонний |
Термін придатності | 24 місяці |
Тип | порошкоподібний |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |