105 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Упаковка: пакети з застібкою zip-lock
Вага: 10 г
Виробник: Росія
Термін придатності: 24 місяці
Кандурин (Candurin) – це новий тип харчових барвників, що представляє собою порошкоподібну слюду з мерехтливими частинками. Кандурин також називають харчовим перламутром. Перламутровий пігмент зробить будь-яке Ваше виріб ефектним, блискучим і незабутнім!
З допомогою кандурина можна фарбувати поверхня пряників, печива, цукерок, желе, мастики і марципана. Його також можна додавати в глазур, креми та морозиво. Кандурин володіє хорошою стійкістю до високих і низьких температур, а також до кислотної та лужної середовищі. Поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками.
Фарбувати кандурином кондитерські вироби дуже просто. Для цього на готовий виріб досить нанести порошок сухий пензликом. Для більш виразною забарвлення, кандурин рекомендується змішувати зі спиртом в пропорції 3:1. Якщо спирту додати трохи більше, то можна домогтися ефекту перламутру.
Кандурин, розбавлений спиртом, зручніше наносити за допомогою розпилювача. Мокрий спосіб також ідеальний для дрібних деталей, наприклад, квітів, листя, весільних кілець, намистин і так далі. Сухим способом краще фарбувати мастику для обтягування тортів або інші великі поверхні.
Кандурин – це абсолютно безпечний харчовий барвник, який має нейтральний смак і не має запаху, не викликає алергію, не забарвлює руки і легко змивається.
]]>Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага, г | 10 |
Термін зберігання | 24 місяці |
Тип | порошкоподібний |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |
Колір | Іскристий діамант |