105 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
З допомогою кандурина можна фарбувати поверхня пряників, печива, цукерок, желе, мастики і марципана. Його також можна додавати в глазур, креми та морозиво. Кандурин володіє хорошою стійкістю до високих і низьких температур, а також до кислотної та лужної середовищі. Поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками.
Фарбувати кандурином кондитерські вироби дуже просто. Для цього на готовий виріб досить нанести порошок сухий пензликом. Для більш виразною забарвлення, кандурин рекомендується змішувати зі спиртом в пропорції 3:1. Якщо спирту додати трохи більше, то можна домогтися ефекту перламутру.
Кандурин, розбавлений спиртом, зручніше наносити за допомогою розпилювача. Мокрий спосіб також ідеальний для дрібних деталей, наприклад, квітів, листя, весільних кілець, намистин і так далі. Сухим способом краще фарбувати мастику для обтягування тортів або інші великі поверхні.
Кандурин – це зовсім безпечний харчовий барвник, який має нейтральний смак і не має запаху, не викликає алергію, не забарвлює руки і легко змивається.
Барвник харчової, сухий, порошкоподібний
Розфасовка: zip-пакет
Вага: 10 г
Виробник: Англія
Термін придатності: 24 місяці
Основні | |
---|---|
Колір | Блакитний |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 3 |
Термін зберігання | 24 місяці |
Тип | порошкоподібний |
Упаковка | скляна баночка |