18 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
1 пакетик розрахований на 0,5 л рідини. Не вимагає тривалого замочування.
Вага: 10 г
Термін зберігання: 24 місяці
Зберігати в сухому прохолодному місці
Желатин — це продукт денатурації колагену, тобто білків тваринного походження. Для його виробництва використовуються сполучні тканини тварин — кістки, сухожилля і хрящі великої рогатої худоби. Желатин має злегка жовтуватий відтінок, не має ні смаком, ні запахом, що робить його універсальним у застосуванні. Желатин харчовий використовується для виготовлення желе, мусів, кремів, заливних тортів, цукатів, цукерок, морозива, йогуртів, жувальної гумки та інших кондитерських виробів.
Желатин в своєму складі містить велику кількість амінокислот гліцину, які є важливим джерелом енергії для життєдіяльності організму. Харчовий желатин стимулює метаболізм, уповільнює процес руйнування хрящових і суглобових тканин і підтримує силу серцевого м'яза. Проте його надлишок може викликати підвищену згортання крові, тому не рекомендується вживати у великих кількостях страви на основі желатину людям з тромбозами і тромбофлебітом.
]]>Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага, г | 10 |
Термін зберігання | 24 місяці |
Країна виробника | Німеччина |
Тип | швидкорозчинний |