27 грн
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Вага: 100 г
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Laped
Країна: Італія
Білий кристалічний порошок з чистим солодким смаком, добре розчинний у воді.
Декстроза (D-глюкоза) – це моносахарид, який в природі зустрічається в соку багатьох фруктів і ягід. З-за великого вмісту цієї речовини у винограді декстрозу часто називають виноградним цукром».
Завдяки своїм особливим властивостям декстрозу широко використовують у виноробстві, пивоварінні та кулінарії.
Використовується при виготовленні морозива, заморожених десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів (торти, бісквіти, цукерки, печиво, праліне, вафлі, хліб).
Декстроза швидше розчиняється в замешанном тесті, вона не залишається крупинками і не збивається в грудки. З цих та багатьох інших причин досвідчені кухарі використовують саме декстрозу, а не звичний всім цукор.
Декстроза має коефіцієнт солодощі – 30 (коли звичайний цукор - 100)
Властивості декстрози:
- ідеально підходить для зниження солодощі;
- перешкоджає кристалізації в кремах;
- зменшує середні розміри кристалів додаються цукрів і забезпечує деяку гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, в помадном цукор (цукор для глазурі);
- створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
- знижує показник активності води;
- володіє гігроскопічністю.
Основні | |
---|---|
Виробник | Laped |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Консистенція | порошкоподібна |
Термін зберігання | 36 місяців |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |