Основні властивості гуарової камеді: легко розчиняється в холодній і гарячій воді, надає продуктам в'язкість, кремоподібну консистенцію, підвищує еластичність, зменшує утворення льоду в процесі розморожування продуктів, має легкі властивості консерванту.
У кулінарії гуарова камідь найчастіше використовується при виготовленні морозива, йогуртів, желе, джемів, топінгів, мармеладу та інших заморожених десертів, а також в якості покращувача борошна при виробництві хлібобулочних виробів.
Гуарова камідь не має смаку і малокалорійна.
Колір: білий
Вага: 100г
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Україна
]]>Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Термін придатності | 24 місяці |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |