205 грн
Минимальная сумма заказа на сайте — 300 грн
Вага: 500 г
Колір: чорний
Консистенція: гель
Виробник: Master Martini, Італія
Дзеркальна глазур - сучасне ефектне глянсове покриття тортів і тістечок. Найчастіше використовується в муссовых десертах, але іноді нею покривають і традиційні торти.
Дзеркальне гелеве покриття Мираль від Master Martini - це абсолютно натуральний продукт, в його складі природний желюючий компонент - пектин і натуральний ароматизатор. Мираль забезпечить ідеально гладку й рівну поверхню не тільки рівних, але і об'ємних виробів. Гель Мираль добре тримається на поверхнях будь-якої консистенції і форми, його можна заморожувати, так і неодноразово підігрівати, він не вбирається в крем або тісто, а також при розрізуванні покритих виробів не "тягнеться" за ножем.
Особливості роботи з гелевим покриттям Мираль:
- перед використанням гель потрібно підігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури близько 45 градусів;
- в процесі розігрівання потрібно дуже акуратно перемішувати гелеве покриття, щоб не допустити проникнення повітря в гель;
- перед заливкою встановити кондитерський виріб на піднос з гратами, а Мираль заливати зверху так, щоб гель вільно стікав по краях. При цьому стекший на деко або піднос "зайвий" гель можна використовувати повторно для прикраси інших кондитерських виробів.
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |