32 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Пакетик розрахований на 800 г борошна або 500 мл молока
Вага: 8 г
Термін зберігання: 12 місяців
Зберігати в сухому прохолодному місці
Ванільний цукор - це солодкий харчовий продукт, що використовується для ароматизації різноманітних кондитерських виробів. Складається він з цукрового піску (або цукрової пудри) і натуральної ванілі.
При впливі високих температур ванільний цукор не втрачає свого смаку і аромату, тому він ідеальний для випікання.
Щоб надати готовому кондитерського виробу тонкий аромат і неповторний смак ванільний цукор прийнято додавати безпосередньо в основу, тобто в тісто, крем, масу для десертів.
Ванільний цукор - одна з найпоширеніших ароматичних добавок. Його застосовують для приготування різних тортів і пудингів, солодких мусів і цукерок, здоби, молочних страв і різноманітних напоїв.
Ванільний цукор ТМ Dr.Oetker - незмінна якість з 1894 року.
]]>Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага, г | 8 |
Термін зберігання | 12 місяців |
Країна виробника | Німеччина |