Кільце виготовлено з високоякісної нержавіючої харчової сталі товщиною 1 мм. Завдяки щільному матеріалу бандаж не деформується і відмінно тримає форму. Особлива технологія запаювання з'єднувального шва дозволяє отримати абсолютно рівну внутрішню поверхню кільця, що дуже важливо для отримання ідеальних бічних стінок десерту.
Для приготування тарта, кільце встановлюється на пекарський папір або силіконовий килимок. Всередину на дно і по діаметру бортиків викладається тісто, надлишки якого зрізаються ножем прямо по кромці кондитерського кільця. Це дозволяє отримати основу для тарта з ідеальною рівними бортиками.
Форма для выпечки тартів квадратна
Розмір: 8,0 х 8,0 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Виробник: Україна
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Розмір, см | 8,0 х 8,0; висота — 2,5 см |