Вага: 600 г
Колір: білий
Харчова цінність: на 100 грам – 318 Калорій
Виробник: Україна
Зефір – це м'яке зефироподобное повітряне кондитерський виріб, виготовлене з цукру, желатину і кукурудзяного сиропу. По консистенції маршмеллоу трохи нагадує пастилу або повітряний зефір. Але на відміну від них, маршмеллоу не містить у своєму складі яйця і яблучне пюре.
Маршмеллоу додають у десерти, салати, гарячі напої, морозиво, прикрашають їм десерти та торти. В Америці люблять смажити ці маленькі пастилки на багатті, надівши на довгу паличку. Якщо маршмеллоу покласти в чашку з гарячою кавою, какао або молока, то утворюється густа солодка і ароматна піна. Пастилки маршмеллоу, нанизані на шпажки, використовують у шоколадних фондю.
Серед кондитерів найпоширеніший спосіб використання маршмеллоу – це приготування з нього мастики для прикраси тортів. Мастика з маршмеллоу виходить м'яка, пластична і податлива. Її можна фарбувати харчовими барвниками в різні кольори і додавати ароматизатори за смаком.
]]>